Hästdisk, mat & TV

I går eftermiddag/kväll var jag förbi Gandhi en sväng, dock inte för att rida utan enkom för att pyssla om den stilige samt ge (och få!) lite kärlek. Huruvida jag fick någon kärlek eller inte ska jag låta vara osagt, men om jag fick det så hade Gandhi väldigt märkliga metoder att visa det. En riktig tjurpelle var han! Och pysslet? Nja, mysigare pysselstunder har jag ju haft. Att stoppa fyra hästben (ett i taget 😉 ) i en hink och diska dem med diskborste har sina sidor – hästen blev ren, men skiten hamnade på nå’ t märkligt vis på mig 🙁 Det var faktiskt knappt att Tommie släppte in mig i bilen när han kom för att hämta mig… Om Gandhi är världens bästa häst? Ja, tveklöst 🙂

Efter dagens arbetspass i Stockholm liftade jag med kollegan Ylwa till Ulriksdal och åkte sedermera kommunalt hela vägen till Tierp, där Tommie hämtade. Kom hem relativt sent, men det hade helt klart sina fördelar att Tommie redan hade hunnit varit hemma en sväng: En supersmarrig måltid i form av korvstroganoff & ris stod färdig och bara väntade på att slukas 😛

Nu kryper min trötte make till kojs, men eftersom fredagar innebär sovmorgon för min del så ska jag passa på att kolla på några av alla mina inspelade TV-program = mååånga. Jag spelar in och spelar in, men verkar sällan ha tid att titta numera. Det blir faktiskt så sällan att jag börjar misstänka att mitt nya liv på landet har medfört helt nya prioriteringar, men det är förmodligen bara av godo.

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.