Decemberhelg

Under fredagskvällen körde jag, Tommie & Jejje ett spontant och gemensamt fredagsmys med allehanda godsaker (tack, Jejje!). På menyn, som avnjöts till SVT:s På spåret, fanns följande godsaker: Julmust, glögg med russin & mandel, pepparkakor med mögelost, Jejjes hembakade lussebullar, ostbågar, chips, KinaSnacks, M-nötter och en skål med lösgodis 😛 Gissa om det var några som var lite lätt (eller nå’t…) illamående när kvällen var slut?!

I går var jag & Tommie i Tierp och shoppade diverse djurmat – det är ju inte lite man behöver när man har både hund & katt OCH naturens alla fåglar att försörja 😉 Sedermera bjöd dagen/kvällen på hela-huset-städning, Gandhi-mys och pusselläggning tillsammans med Dick & Camilla = fullspäckat schema. Just i går råkade jag ha ovanligt mycket energi, så det var liksom bäst att passa på 🙂

Söndagen har varit tämligen slapp, och jag har sanna mina ord inte gjort mycket vettigt. Det har hursomhelst varit en skön dag, som nu har krönts med en liten filmstund. Filmen i fråga, det vill säga Familjen Jones, var förvisso rätt medioker MEN det var avkoppling och det var väl vackert så.

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.