Fredagsrapport

I går hade Jejje “lovat bort” mig & Tommie = kvällen spenderades på Kanikebogården. Underhållningen bestod  i världens raraste luciatåg, auktion och lotteri med jättefina varor/priser samt julfika. Mysigt på alla sätt och vis, men för några år sedan hade nog ovannämnd trio haft väääldigt svårt att föreställa sig en fredagskväll som denna – rätt coolt hur tiderna kan förändras 🙂

Efter ett par timmarKanikebogården bar det av till gården Annelund där det blidde ett parti UNO, men sedan var det dags för ett par riktigt trötta själar att åka hem och sussa. Teo & Bus? Ja, de hade ju varit ensamma hemma hela kvällen och var – till skillnad från somliga – fulla av lek & energi. En ruskig tur (för alla parter!)  att de kan leka med varandra.

 

Ett 50-tal personer hade samlats för att ta del av Kanikebogårdens fredagsmys. Av hänsyn till deltagarnas integritet är bilden hyfsat oskarp... eller nå't 😉

 

Eftersom även Jejje & Tommie vill vara lite hemliga kommer ytterligare en suddig bild...

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.