Lägesrapport

Som ni kanske har märkt så innebär jobbledigt i viss mån även bloggledigt, men här kommer i alla fall ett litet inspel 🙂

I går fick jag, Teo & Bus (Tommie jobbade…) besök av min mamma, Åke & lille Sebbe. De hade med sig baguetter och rökt skinka och det fikades, pratades samt spelades spel = jättemysigt! Avslutningsvis fick jag dessutom skjuts till stallet, och det var ju inte heller fel.

Hos Gandhi blidde det promenad, och då passade jag på att riktigt utforska omgivningarna. Har således hittat nya, spännande ridvägar som bara måste testas – i bästa fall utan att jag rider vilse 😉 Lokalsinnet är ju dessvärre nästan lika med noll…

I dag tar jag det lugnt och försöker samla i hop mig efter en i princip sömnlös natt (hade ont, ont 🙁 ). Nöjer mig alltså med att kela med mina ludna sötnosar (exklusive Tommie, som inte är hemma) och att se till att tomtens alla fåglar har det gott. Inte tokigt alls faktiskt!

 

Mamma beundrar Sebbes konstnärliga sida.

 

Åke gör sig redo för den lååånga (allt är relativt!) vägen hem.

 

Nypromenerad och REN Gandhi står och är dekorativ.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.