God fortsättning på er!

Under min ledighet så saknade jag helt lust att blogga – kanske för att jag hade en massa annat trevligt att pyssla med?! 🙂 Hursomhelst, det var faktiskt så illa att jag tänkte lägga ner bloggen (nu igen! 😉 ). Men icke då, här är jag nu och i bästa fall hittar jag snart gnistan också. Att skriva med noll känsla blir ju dessvärre sällan särskilt bra.

Häromdagen hade lilla Bus väldigt kul med en påse. Hon kröp in i den, hon undersökte den och kom så småningom på att den var ett helt perfekt gömställe. Stackars Teo fattade ingenting när plastpåsen på golvet plötsligt hade fått liv… Jejjes fina bilder följer:

Här var det öppet, men...

 

... nu är butiken stängd!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

4 svar på ”God fortsättning på er!

  1. Håller fullständigt med! Det är ju min bästa stund på morgonen!!!
    Å’ du, vilka otroligt vackra ögon Bus har. /G

  2. Gunilla >> Och ännu en supporter, tack!!! Jag tycker också att Bus har vackra ögon, men jag är å andra sidan en smula (eller en hel limpa!) partisk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.