Minnesvärda ord

Då och då hasplar någon av ens medmänniskor ur sig något som kan liknas vid en komplimang, sannolikt utan att ha en aning om vilken betydelse den kan ha för mottagaren. Några av de ord som för evigt har etsat sig fast hos undertecknad följer nedan:

“Du är ingen riktig pluggis, du är bara jävligt clever” (en cool klasskompis försökte rättfärdiga sitt umgänge med mig)

“Du har ett stort och varmt hjärta du” (uttalades av ung man)

“Mitt mål är ju att bli som du” (orden kom från en nära vän)

“Du skulle bli en underbar mamma” (framfördes av en läkare, som jag hade mångårig kontakt med)

Sist men inte minst:

“Helena är duktig på att sova” (Tommie kläckte ur sig dessa ord i ett sällskap där sovvanor diskuterades. Vad han menade? Att jag är bra på att ligga stilla och hålla mig på min sida, det vill säga att inte störa honom om nätterna 😉 )

/ Storkelina – den hedrade

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.