Vekling på is

Gårdagens ridpass ställdes in på grund av snålblåst och för lite kläder = i dag begav jag mig till stallet i en skepnad som närmast liknade en Michelingubbe (jätteläckert 😉 ). Väl framme började jag med att mocka rent i boxen, men tyvärr lyckades jag göra nå’n olämplig rörelse och fick svinont i höger axel. Tänkte dock inte låta mig stoppas så lätt utan gymnastiserade en stund innan jag förberedde ytterligare genom att hämta sadel, träns och hjälm. Nu var det bara Gandhi som skulle in från hagen också!

När jag kom till hagen stod det lilla sötsnöret snällt och väntade, och vi lyckades ta oss en bra bit utan att halka en enda gång (båda hade broddar). Efter ett tag slirade vi runt en smula, men det gick fortfarande bra. Precis när vi kom ut på den snorhala stallplanen var det dock något som skrämde Gandhi, som studsade runt och höll på att gå ner i spagat. Ingen fara med Gandhi, men min redan trasiga axel fick sig ytterligare en törn och även dagens ridpass blev avblåst 🙁 Som tur var hade vi i stället gott om tid för kvalitetstid i stallet så slutet gott, allting gott 🙂

Nu sitter jag i soffan och slickar mina sår (trasig handled på vänster sida, trasig axel på den högra) och bara undrar: Var är min massör?!

/ Storkelina – en smula under isen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *