Shoppingbestyr & så’nt

I eftermiddags åkte jag & Jejje till Uppsala för att besöka Mötesplats Kupan (café & secondhandförsäljning i Röda Korsets regi) samt ett par hästsportsbutiker. Shoppingen skulle slutligen krönas med kaffe från Jejjes favoritbarista 😛 Hur det gick? Jodå, vi snurrade runt ett bra tag i Röda Korsets rymliga och välmatade butik – somliga (gissa vem!?) handlade en hel del också. Med hästsportsbutikerna gick det dock sämre, för den ena var stängd och den andra saknade det liniment som skulle inhandlas till Gandhi. Dessutom var vi så hungriga och kaffesugna att det inte längre var läge för shopping. I stället slängde vi i oss lite mat för att ÄNTLIGEN få inmundiga det efterlängtade kaffet på en barista som… hade stängt sin kaffemaskin för dagen 🙁 Två gruvligt besvikna själar fick ändra planerna och åka hem för att dricka helt “vanligt” kaffe. Hursomhelst så hade vi, trots ett och annat bakslag, en jättetrevlig dag 🙂

/ Storkelina – värdelös shoppare (utom när det gäller fågelfrön förstås 😉 )

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.