Helgresumé

Teo & Rocky sussar sött.

I går hade jag, Tommie, Teo & Bus en heldag/kväll med både hårt arbete (för somliga…) och en massa trevligt. Bonusbrorsonen Danne kom redan under tidig morgon för att hjälpa Tommie att släpa hem en massa nersågade träd från skogen, medan Camilla & lånehunden Blenda väntade ända tills strax före kl 10 med att sällskapa undertecknad. Senare under dagen (och i omgångar) anslöt även Dick, Rocky och slutligen Jejje. På menyn fanns allt från slit och släp till promenader, TV-spel, hästmys, hundlek, sällskapspelet Risk och lasagne. Supertrevligt! 🙂

I dag har jag mest tagit det lugnt och bland annat spenderat lite kvalitetstid med Gandhi – var ju tvungen att tacka honom för den finfina presenten som han (enligt uppgift!) hade skickat med sin matte Camilla i går: Raggsockor för att jag inte ska frysa, rött te så att jag ska kunna sova om kvällarna och Blutsaft för att jag ska bli av med min yrsel. För den oinsatte så är Blutsaft ett kosttillskott i form av flytande järnglukonat. Camilla fick det själv som barn och tyckte att det var så vidrigt att hon höll på att kräkas, så det kan ju tyckas lite märkligt att hon inte hindrade sin häst från att köpa det till mig 😉 Ingen fara dock, för en tuffing som jag tyckte inte alls att det var så farligt. Det smakar helt enkelt järn! Eller blod…

/ Storkelina – den utvilade

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.