Teknik, natur & sömn

Det har snart gått en vecka sedan jag & Tommie blev med iPhones, och jag kan bara konstatera att vi är helsålda 🙂 Det Alfapet-liknande spelet Wordfeud går varmt, halvskapliga kameror finns alltid till hands och “apparaterna” är helt enkelt väldigt funktionella (man kan faktiskt ringa från dem också…). Kul!

Annars är allting lugnt, och jag laddar som bäst inför kommande helgs inräkning av mina näbbprydda vänner. I vanlig ordning så är det Sveriges Ornitologiska Förening (SOF) som står bakom det årliga projektet Vinterfåglar Inpå Knuten, och jag ämnar ännu en gång bli en av runt 20.000 räknande. Coolt, eller hur Cicci?! 😉 

I morgon ska jag jobba nere i huvudstaden, så nu är det dags att krypa till kojs. Natti natti!

/ Storkelina – med pippi på fåglar   

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Teknik, natur & sömn

  1. Javisst! Kikaren och Gandhi på en skogstur måste ju vara det allra bästa sättet att se så många som möjligt! Kram

  2. Cicci >> Åh, smart drag! Hoppas bara att Gandhi tycker att det är ok även om vi stannar hemma på tomten 😉 Du kanske kan kila hit med Anemon också?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.