Djur- & kärleksliv

 

Teo på väg till veterinären.

 

I dag var grannen Jejje en ängel och körde mig & Teo till ett bokat besök hos veterinär Per Eksell (XL Vet) i Örbyhus. Just på onsdagar finns även “min” favoritveterinär (och släkting!) Eva Hertil på plats på XL Vet = två veterinärer klämde och kände på min tappre vovve. För den som undrar så är inte Teo akut sjuk, utan jag ville få hans mångåriga perinealbråck undersökt; detta eftersom det på sistone blivit väldigt stort. Det visade sig vara prostatan som trillat ner i bråcksäcken, och även om det inte ser vackert ut så är det inte mycket att göra åt… Teo är dock strålande pigg och mår bra 🙂 Sannolikt är han världens finaste 13½-åriga bostonterrier!

I går kväll klippte jag klorna på lilla Bus och förvånades lite över hur fantastiskt snäll hon var. Faktum är att hon betedde sig som om hon inte gjort annat, och det enda lilla beviset på missnöje (nä, det är icke att jämställa med nöje för missar…) var ett gurglande ljud framåt slutet. MIN duktiga kisse!

I morgon blir det jobb i huvudstaden, men framför allt så firar jag 16 härliga år med Tommie = risken (eller chansen beroende på hur man ser på saken) är hyfsat stor att jag har annat för mig än att blogga 😉 Med andra ord: Ha det fint tills vi hörs igen. 

  

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.