Vår älskade Teo

Onsdagens glädje över att ha en så fantastiskt pigg gammal hund övergick snart i förtvivlan. Under torsdagen blev vi tvungna att åka in akut för att ta bort vår högt älskade Teo. Sorgen är gränslös, saknaden är oändlig, smärtan är obeskrivlig och våra hjärtan är fullkomligt urholkade.

Älskade älskade Teo, du var vårt allt. Tack finaste för allt du var och allt vad du gav, tack för att vi fick finnas vid din sida. Minnena av dig lämnar oss aldrig…

Husse & matte

5 svar på ”Vår älskade Teo

  1. Lider med er Helena o Tommy….tänker på o saknar våran Månkan efter 4 år…men både ni o vi fick ha våra kära hundar länge och dom hade ett super bra liv..så vi får va glad åt det—men man saknar dom förskräckligt mycke. Men så småningom kommer det att kännas bättre och ni har ju lilla Bus att krama…tur det. Sköt om er.

  2. Så tråkigt med er lilla hund. Mamma berättade den tråkiga nyheten (din mamma hade ringt och berättat). Hundar och katter blir ju som familjemedlemmar. Sedan mina barn flyttat hemifrån är katten Russin mitt enda sällskap. Hon är bara 4 år, så jag hoppas få ha henne ett bra tag till… Såg i din blogg att ni också har en katt – söt!
    Kram
    Kusin Malin

  3. Malin >> Tack söta du för att du hör av dig – blev så rörd att jag började grina… Precis som du skriver så blir ju ens fyrbenta delar av familjen, och förlusten av dem är oerhört smärtsam. Men som sagt, förhoppningsvis så får du ha din lilla Russin i mååånga år till och jag hoppas på detsamma för mig/oss och våran Bus. Många kramar (He)Lena

  4. Teo, Teo….Teo..

    Vad säger man, tror det är sällan man ser så mycket personlighet rymmas i en sån liten kropp. Jag har sagt mycket till och om den hunden, men han var precis likadan själv mot mig, så jag tror vi hade ett ganska ömsesidigt förhållande.

    Man uppskattar dem inte fullt ut förrän de är borta, men “t.o.m” jag kommer sakna den lilla rackaren. Som man säger på norska: Han var en “skikkelig type”.

    Tänker på husse & matte, bra ni har varandra.

    Vila i frid lilla Teo, och underhåll hundhimlen så som du roat oss här nere så blir det nya tider där också. Det vet jag att du gör.

    // Stolle

  5. Stolle >> Fantastiskt personligt och fint skrivet, jag gråter varje gång jag läser det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *