Söndagsmix

De senaste dagarna har naturligtvis kantats av sorg och saknad, men även av ett och annat glädjeämne. I fredags var jag i Uppsala och firade min födelsedag med Tommie, Christian & Jejje. Vi inledde med fantastisk mat på den eminenta restaurangen Kött Kök & Bar och fortsatte sedermera med livemusik och gott att dricka på Bistro Hijazz. Mycket trevligt även om någon enstaka tår trillade ner även denna afton. Och väl hemma igen blev det många tårar…

Annars har helgen varit lugn och skön med nå’n liten pizza, ett och annat glas cola och en massa Wordfeud på telefonen. Lilla Bus, som vi egentligen hade tänkt kastrera i dagarna, har börjat löpa för första gången och jag tycker SÅ synd om henne. Hennes frustration är naturligtvis enorm 🙁 Finkisse som hon är så låter hon dock mig & Tommie sova om nätterna, och DET är mycket värt. Hursomhelst, något mera löpande kommer det inte att bli för Busan = kastration nästa.

I dag firar jag & Tommie 7-årig bröllopsdag, men efter fredagens födelsedagsfirande och en sorgtyngd vecka så blir det inga utsvävningar att tala om. Varken jag eller Tommie är heller särskilt traditionsbundna, så de “stora” dagarna kan bli alldeles vanliga dagar och de “vanliga” dagarna kan bli “stora” dagar. Rätt härligt egentligen 🙂

/ Storkelina – den äkta makan

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.