Bus i buren & kyla

 

Busan går gärna in i sin resebur bara för att ligga och mysa en stund.

 

Tyvärr så var det skit på linsen, men som kanske ändå synes på bilden ovan så trivs Bus i sin bur och detta TROTS att hon löper. Har provat att stänga luckan också, och även det går bra. Att så småningom “packa in” den lilla för att åka till veterinären för kastration torde alltså gå bra 🙂 Fast amatörpsykolog som jag är så tar vi nog en kortare (och helt ofarlig) tur med bilen redan innan det är dags – detta för att hon inte ska tro att man ska till veterinären varje gång buren kommer fram.

De flesta som kommer hem till mig & Tommie tycker att vi har det väldigt varmt, och elementen och kaminen brukar verkligen göra sitt. När jag klev upp i morse var det dock ingen vanlig morgon, för i vardagsrummet var det bara 14 grader 🙁 Kilade snabbt ut i gäststugan och hämtade ytterligare ett element, men det tog ett bra tag att få upp nå’n värme just denna dag. Kylan i kombination med en evinnerlig blåst var tydligen inte vår bonings melodi…

I morgon blir det jobb i Stockholm, vilket i vanlig ordning innebär tidig måndags-sänggång. Inte mig emot ska sägas, för den senaste veckan har tagit hårt på krafterna. Alltså: Ha det gott och på återhörande!

/ Storkelina

2 svar på ”Bus i buren & kyla

  1. Jag kan “nästan garantera” att ni inte kommer att ha några problem med att transportera Bus i den buren! Syns ju lång väg att hon stormtrivs/känner sig trygg i den! Tänk om alla kattägare vore som ni (eller som jag!) Kram/G

  2. Gunilla >> Jag hoppas att du har rätt och tackar för komplimangen – den betyder massor när den kommer från dig 🙂 Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *