Gott & Blandat

Myskatten Bus sitter i soffan och är dekorativ.

 

I går kväll fick lilla Bus åka bil för första gången, bara för att testa liksom. Någon liten tass tittade fram genom gallerluckan, och en liiiten konsert bjöd hon på, men på det stora hela så gick det jättebra 🙂 När vi kom hem fick hon en godisbit innan det var dags att hoppa ut ur buren, och kort därefter klev hon in igen. Kanske tror Busan att buren är en godisautomat, vad vet jag?!

De senaste dagarna har jag varit allmänt frusen, och jag säger bara: Kamelfilt is the shit! Den är tunn och ser inte speciellt varm ut, men jisses – det är som att svepa in sig i en kamin. Härligt!

För ett tag sedan fick jag ett paket med spännande pasta av Camilla, nämligen ricciolo smaksatt med kakao och peperoncini. I kväll hade jag tänkt testa denna tillsammans med strimlat fläskkött i en sås med lite grädde, rödlök, sambal oelek, kalvfond med mera. Vad det blidde? Kebabtallrik på pizzerian… Observera dock att det inte berodde på att jag misslyckades med mitt matlagningsprojekt. Nej, jag var helt enkelt för lat för att ens sätta i gång. Hm, det sistnämnda var väl i och för sig inte heller nå’t att skryta med 🙁

I morgon åker jag & Tommie ner till Uppsala för att köra en vända bowling med (eller mot?) Dick & Camilla. Det ska bli riktigt kul även om jag egentligen inte är fysiskt rustad för nämnd gren. De gånger jag har testat så har jag hursomhelst lyckats få till nå’n teknik som funkar halvhyfsat, så det är väl bara att köra vidare på den. Jag får helt enkelt bjuda på att jag ser lite skojsig ut 😉

/ Storkelina – kvällens soffpotatis

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.