Onsdagsnytt

Häromdagen när jag & Tommie var över till grannarna och fikade förärades vi, sådär helt apropå, med fantastiskt fina presenter: En pläd i kamelhår och en jättevacker scarf/sjal (till undertecknad). Textilierna var inhandlade under Christians utlandstjänstgöring = MYCKET väl förrättat uppdrag 🙂

I eftermiddags var jag hos Gandhi och piggade upp mig med lite hästdoft. Min fuxvän var dock inte på sitt allra bästa humör; i stället för att gosa och stå och påta med mitt hår så hittade han på allehanda små hyss… Hm, undrar om den busen är släkt med sin matte?! Det finns ju faktiskt vissa likheter 😉

Efter att ha avnjutit middagen, som just denna kväll bestod av Storkelinas stroganoff med ris, sitter jag nu i soffan och bara jäser. Trots att det är riktigt varmt i huset så fryser jag och kroppen värker som om jag hade haft influensa, men sjuk? Nä, inte vad jag vet. Brrr!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.