Fettisdag

Natten till i dag blev det minimalt med sömn, men jag känner mig ändå utomordentligt nöjd och glad 🙂 Åt en smarrig lunch (laxpudding på Bistro Epok), hade en bra dag på jobbet, fick åka bil hela vägen hem och sitter nu och väntar på Jejjes gudomligt goda, hembakta semlor 😛 Kan det bli bättre?!

I morgon blir det åter jobb i huvudstaden. Normalt sett så jobbar jag ju inte där “nere” på onsdagar, men i morgon eftermiddag kör vi städdag följt av middag på en av Solvallas restauranger och det vill jag förstås inte missa (jag ääälskar att städa 😉 ). Inte minst ser jag det som ett tillfälle att tacka av kollegan Ylwa, som tyvärr lämnar oss för en annan arbetsgivare 🙁 Tyvärr kanske är fel ord förresten, för Ylwas del blir det säkert jättebra. För egen del känns det dock skittråkigt…

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.