Lite av varje

I tisdags kväll kom Jejje & Christian förbi och fikade, och med sig hade de en korg med Jejjes nybakta semlor. Förutom den traditionella varianten med grädde & mandelmassa hade jag nöjet att testa en så kallad Norrlandssemla, det vill säga en fettisbulle med saffransgrädde & hjortronsylt = mums 😛

Gårdagskvällen tillbringade jag på Solvalla där det blev middag (och tävlingar förstås) med arbetskamraterna, och vi hade en riktigt trevlig kväll. Turligt nog så hade även Tommie passat på att spendera aftonen söderut (hockey i Södertälje), vilket ledde till att jag dessutom hade lyckan att få åka bil hem. Skönt!!!

I dag har jag jobbat hemifrån, gosat med Busan & gästande Rocky samt varit i Våla med Camilla och i detta nu myser jag i soffan och ser fram emot en helg i hemmets lugna vrå. Eller förresten, det blir en hel del tid i stallet också för Gandhi är MIN (eller hur Camilla!? 😉 ) heeela helgen 🙂

 

Bilden gör inte Jejjes fantastiska bakverk någon rättvisa, men semlor var det här!

 

Dagens upplaga av söta Bus & bollen Rocky.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.