Hektiska dagar

De senaste dagarna har jag varit en mycket upptagen kvinna och har därmed inte riktigt hunnit med att blogga, men NU så 🙂 Börjar med att berätta om fredagen, som inleddes med arbete i hemmet och avslutades på Bistro Hijazz i Uppsala. Kvällen bjöd på en smarrig pasta med scampi, livemusik i form av Isak Strand vs. TOE och fantastiskt trevligt sällskap = Tommie, Christian & Jejje. Och by the way, Camilla: Dick var tydligen tillfrågad – det var bara jag som, för ovanlighetens skull, inte hade full kontroll över tillvaron 😉

Lördagsmorgonen hade guld i mund, det vill säga tomten badade i sol och morgonkaffet kunde intas i det fria. Även fåglarna tycktes gilla det tillfälligt härliga vädret, för det var ovanligt många arter som smaskade solrosfrön och talgbollar på en och samma gång. Vad sägs om domherrar, talgoxar, blåmesar, grönfinkar, tofsmesar, entitor, nötväckor, gråsiskor, gulsparv & hackspett (de sistnämnda kom solokvist och var för sig…). Även en liten ekorre var på besök, men han/hon var i och för sig ingen pippi.

I går eftermiddag var det samkväm med Gandhi som gällde, och det blev både ridpass och en massa mys innan det var dags att vända hem till den sköna soffan och Tommie, Bus & lånevovven Rocky. Kvällen blev underbart lugn och skön med ett otal glas cola, lite TV-tittande och skapligt tidig sänggång.

I morse var jag & Tommie uppe tidigt (med helgmått mätt då) för att åka till Uppsala och shoppa loss. Jag verkligen älskar känslan av att komma hem och fylla förråden oavsett om det gäller mat, hygienartiklar eller andra förnödenheter. Det ska liksom finnas MYCKET och EXTRA ALLT!

I eftermiddags var jag åter hos Gandhi och möttes till min stora glädje av en färdigmockad box, påfylld vattenhink med mera. Tack änglalika Cicci, det var guld värt för en vekling!   

 

Christian utan ansikte & Jejje med reptilögon? Ingen fara, bara en fotograf som envisas med att använda sin läskiga blixt.

Gandhi smaskar i sig hö, och i bakgrunden gör den lilla vita Ronja detsamma.

Så här öde kan en hamburger-restaurang (MAX) se ut om man är uppe tillräckligt tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *