Hänt i helgen

Gårdagen inleddes med en skvätt kaffe, och därefter skjutsade Tommie mig till stallet där Gandhi väntade. Efter avslutat ridpass och diverse stallgöromål stannade jag kvar ett bra tag = satte mig på en sten i hagen och njöt av den härliga solen. Underbart!

Efter en välbehövlig dusch var det dags för mig & Tommie och knalla över till Annelund, dit vi var inbjudna för att “övningsköra” inför Valborgsmässoafton. Det var en rejäl hög med ris som hade samlats i hop, men trots diverse fantasifulla grepp så fick vi aldrig någon fyr på elden 🙁 En och annan korv lyckades vi i alla fall grilla, och det var väl vackert så 🙂
  
När allt hopp om superbrasan var ute gick vi i stället in i värmen där det skulle bjudas på Tacos. Tillsammans med Tommie, Christian, Jejje, Emil, Evelina & unge herr Kevin smaskade jag i mig så det stod härliga till innan det slutligen var dags att fångas in av speldjä*ulen (pilkastning, hockeyspel, Fussball-spel och så UNO förstås).
 
I dag har jag haft en riktig vilodag med i det närmaste noll aktivitet. En pizza och TV-soffan (i den sistnämnda ingick förstås Tommie & Bus) var ungefär allt jag åstadkom och det var SKÖNT.

 

Gandhi (till vänster) med stall- och hagkompisen Vesslan vid sin sida.

 

Christian väntade på att brasan skulle ta sig ordentligt - han väntar fortfarande...

 

Medan alla vuxna käkade Tacos gjorde lille Kevin detsamma, fast i burkform 😛

 

Evelina delade sonen Kevins glädje över en tjusig cowboy-hatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *