BusKul

Det händer att min söta Tommie snarkar (framför allt under pollensäsongen), och det händer att undertecknad använder öronproppar för att kunna sussa i oljudet. På sistone har dock lilla Bus kommit på att man kan “fånga” öron- propparna (isch 🙁 ) från nattduksbordet för att sedermera bära i väg och leka med dem. Inte så bra förstås, för dels så försvinner de och dessutom kan det ju vara farligt om hon får för sig att svälja de små gulingarna… Hursomhelst, begåvad som jag är så har jag förstås börjat lägga propparna i säkert förvar när jag inte använder dem. Busan blev naturligtvis en smula besviken, men jag kan lova att hon var desto lyckligare härom natten när hon upptäckte var de “förvaras” nattetid: Jag fick ett bryskt uppvaknande = kisse som febrilt tuggade i örat och krafsade med tassen för att få ut sin “leksak”. Gissa en som började skratta fastän klockan var massor 😉

   

/ Storkelina – kattmatten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.