Illa, illa

I morse gick jag upp som vanligt, om än med värkande kropp och en gnagande huvudvärk. Det sistnämnda var dock inte värre än att en härdad kvinna som jag gjorde mig i ordning och studsade ut till bilen för avfärd till jobbet. Så värst långt kom vi dock inte, för efter knappt 10 minuter började undertecknad att må illa och strax efter hängde jag mig ut ur bilen och kräktes 🙁 Eller nja, Tommie stannade faktiskt först. Det var bara att vända åter hemåt, men jag insåg a) att det var ruskigt skönt att vi hade en plastpåse i bilen samt b) att man ALLTID ska ha en tom påse i bilen.

För Tommie blev morgonen minst sagt annorlunda, för utöver att han fick köra fram och åter med en kräksjuk fru så fick han inleda arbetsdagen med att avvärja ett slagsmål i företagets fikarum. Nivå mellanstadiet? Ja, men jag är förstås stolt över att min kloke man ser till att kollegorna sköter sig 🙂

Efter att ha legat mer eller mindre hela dagen sitter jag nu uppe och känner mig alldeles tom, i alla bemärkelser. Kroppen vill ha näring, men jag har förstås noll aptit. Känner mig bara matt och fullständigt urlakad… MEN, det blir ju bättre och det är bara att fokusera på det!

/ Storkelina – den ynkliga

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.