Värk, väntan & vila

När matte har sagt att man inte får vara på sängbordet kan man ju alltid prova att smyga sig dit bakvägen.

 

I dag jobbade jag hemifrån, men det var inget vidare eftersom jag hade en vidrig huvudvärk de sista timmarna. Huvudvärken, som i mitt fall beror på nackproblematik, återkommer med jämna mellanrum och är då fullständigt förlamande. Shit, den får mig verkligen att känna mig som en zombie i både kropp och själ 🙁

Annars går jag mest och väntar på att ägaren till den dräktiga bostonterriertiken Cheer ska ringa. Tiken ska valpa när som helst, och jag vill ju så innerligt gärna att det ska gå bra. Och så hoppas jag ju förstås att det ska bli en liten till mig & Tommie också!

Nu ska jag försöka locka in Bus, som har varit ute en bra stund – åtminstone med hennes mått mätt. Kan inte slappna av och gå och lägga mig innan jag vet vart jag har den lilla, och just att gå till sängs är något jag ska göra tiiidigt i kväll. Smärtlindring i olika former (liniment, spikmatta osv osv) hägrar och dessutom har jag ju en rykande het Allers att mysa med. Tommie? Jodå Marianne och alla andra oroliga, han ansluter så småningom 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Värk, väntan & vila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.