Helgen som gick

Barfota-Dick & Tommie möttes i flera tuffa hockeyfajter.

Den helg som nyss passerade var fylld med aktiviteter. Jag smygstartade redan i fredags eftermiddag med att åka till Uppsala för att shoppa med Camilla. Ointresserad som jag är av kläder och shopping (bara kul om man är pank) så trodde jag till en början att jag i vanlig ordning skulle komma hem tomhänt, men icke då. När vi kom till Hööks Hästsport blev det nytt ljud i skällan = ridbyxor, jacka, överdragsbyxor, strumpor & kängor inhandlades. SÅ kul att få känna den där shoppingglädjen som jag så sällan upplever 🙂

Väl hemma i stugan blev det middag med Tommie, Camilla & Dick (den sistnämnda fiskades upp på irrvägar i Uppsala 😉 ). Det mest intressanta med den mat som förtärdes var att allt hade inhandlats på IKEA (visste inte ens att de säljer mat!). Det var hursomhelst lite av en kul grej och resulterade i ugnsstekt lax med rösti & pepparrotssås samt äppelkaka med vaniljsås till dessert. Coolt!

Under lördagen blev det mat på Bamiyan Restaurang & Sportbar i Tierp följt av TV-spel och diverse rusdrycker hemma hos Camilla & Dick. Mycket sent omsider var Camilla, som INTE hade intagit några alkoholhaltiga drycker, en ängel och körde hem mig & Tommie till en ivrigt väntande Bus. En mycket trevlig kväll/natt/morgon!

Efter en rejäl sovmorgon bar det i söndags av till stallet och en ridlektion för Camilla. Gandhi var som alltid duktig och tålmodig, men jag får väl erkänna att jag har haft bättre dagar…

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *