Onsdagstankar

Brorsonen Sebbe förstår min otröstliga längtan och förärade mig med ett "mjukisdjur bostonterrier". Finns att beställa från www.nalleriet.se

 

I dag är jag inne på min 4:e nikotinfria dag, och det går fortsatt bra. Det är faktiskt till och med så att både jag & Tommie är förvånade över hur lite ilsken jag är 😉

Den dräktiga tik som jag tidigare har berättat om har valpat, och som det verkar så är det en liten kille som söker nytt hem. Problemet, för min & Tommies del vill säga, är att det finns fler presumtiva valpköpare än det finns valpar = det är lååångt ifrån säkert att nämnd rackare blir en del av just vår familj. Huh, det är omöjligt att i ord beskriva den oro som likt ett moln dröjer sig kvar över tillvaron i detta nu 🙁 Det enda som är säkert är att om utgången i detta “drama” hänger på vilja och engagemang så är valpsingen redan på väg i riktning mot Östervåla. Typ med ilfart 🙂

Det är många vänliga själar som har engagerat sig i såväl förlusten av Teo och det efterföljande (och pågående…) sorgearbetet som sökandet efter en kommande familje- medlem.  Med tanke på de svårigheter som uppstått i samband med den “vilda” jakten så är det också en och annan som i all välmening undrat om vi inte kan tänka oss någon annan ras än bostonterrier. Ja, vad ska jag säga? Kan bara konstatera att likheten mellan en bostonterrier och exempelvis en labrador är ungefär lika stor, eller liten, som likheten mellan en dansmus och en vädurskanin. Att köpa en boston är liksom inte “bara” att köpa hund, en boston är så oerhört mycket mera!

/ Storkelina

– en som även har delat hem/liv med rottweiler, strävhårig tax, gråhund, drever & engelsk springer spaniel

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

4 svar på ”Onsdagstankar

  1. Vad är det för fel på en Engelsk springer spaniel? Sötare och snällare finns väl inte:-) förutom Teo förstås, kan jag nog hålla med om. Vovven du fick av Sebbe är ju också helt oemotståndligt söt.

  2. Syster >> Hm, men jag hade ju tänkt mig en TAM hund 😉 Kram!

  3. Du glömde nämna silverräven, en ovanlig ras som är näst intill omöjlig att få rumsren:-) Lycka till & håller tummarna att ni får tillskott i familjen. Kan t.o.m anmäla mig som hundvakt, har ju snart väldigt lite att göra. Teo går ju inte fullt ut att ersätta, men en ny liten bebis kanske bidrar till att man inte saknar hans andedräkt lika mycket.

  4. stolle >> Silverräven?! Jo, en så’n har jag ju testat och jag kan bara instämma: Smått omöjlig att få rumsren 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.