Rosor, valpdrömmar & så’nt

Den vackra buskrosen Nuits de Young (bild från Allt om trädgård).

 

I går kväll kom grannarna över på spontanbesök, och med sig hade de a) en violett buskros samt b) en nybakad sockerkaka. Jag vet inte varför, men jag misstänker att det var Jejje som låg bakom både buske och kaka. Gott och trevligt var det hursomhelst, så tack snälla.

I dag har jag haft fullt upp med både förvärvsarbete och annat skoj. Bland annat så pratade jag i över en timme med “vår” uppfödare (bostonterrier såklart 😉 ), och det var som vanligt mycket inspirerande. Oj oj oj, det ska bli så spännande att se hur allt detta slutar… Eller börjar!

Under kvällen så har jag ägnat mig åt att äta pizza, se på TV, gosa med Tommie & Bus samt sist men inte minst: Läsa igenom diverse intressanta avtalsdokument. Det sistnämnda kanske inte låter som nå’n höjdare, men själv är jag ju så märklig att jag tycker att avtals- och paragraftexter är rätt härliga. På riktigt 🙂

/ Storkelina – sjätte dagen som nikotinfri

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.