Gott, trist & kärt

Denna korta helg har bjudit på allehanda aktiviteter. Igår kväll blev det kombinerad mys, arbets- och korvgrillarkväll på Annelund medan det idag har smaskats mjukglass & kebab- tallrik samt pysslats med Gandhi. Mycket trevligt! 🙂

Tidigare under dagen så såg jag något rött ligga i en av stolarna ute på verandan. Jag undrade förstås vad det var och gick lite närmare för att kika, men det skulle jag snart ångra. Det “röda” visade sig vara en hackspett som hade krockat med fönstret (det fanns spår på rutan…), och det  hade dessvärre slutat riktigt illa 🙁 Usch, jag är så himla blödig och fullkomligen hatar det där som kallas naturens gång.

Nu ska jag snart krypa till kojs, men innan dess ska jag festa loss på ett par Mums Mums och njuta av mitt underbara sällskap. Förresten, i dag är det inte bara Sveriges nationaldag utan framför allt så är det 15 år sedan jag & Tommie förlovade oss

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.