Liten helgmix

Bollen från Statoil blev inte långlivad, men det berodde inte på dålig kvalitet utan sylvassa huggtänder...

 

I fredags var det dags för årets första, “riktiga” grillkväll i Hindersbo. På plats fanns förstås undertecknad & Tommie men även Camilla & Dick samt Christian & Jejje hjälpte till att sluka fläskfilé/karré, pommes, tzatziki, het bearnaisesås, chips & cider/vin/öl. Gott och mycket trevligt! Och naturligtvis kröntes intaget av onyttigheter med diverse toppidrott = fotboll, krocket & kubb 🙂

Under lördagen var Tommie, Christian & Dick i Tierp och körde cross medan jag själv var hemma med Bus och kopplade av så det stod härliga till. Utöver ett antal koppar kaffe och ett och annat tag ute på tomten blidde det inte mycket gjort. Då detta dessutom följdes av en soff- och myskväll med make & misse så får lördagen anses ha varit av det ovanligt slappa slaget. Skönt var det hursomhelst!

Även i dag har det varit lugnt och fridfullt. Efter att tomten hade ansats (Tommie med åkgräsklippare, jag med häcksax) åkte vi till Vålas återvinningsstation för att bli av med diverse skräp, och därefter vände vi hemåt för att röja lite i gäststugan. Den sistnämnda har, alltsedan flytten, mest agerat lagerlokal och det är ju inte så skojsigt 🙁

Dagens höjdare:

1) Jag & Tommie fick en drös med fina valpbilder från “vår” bostonuppfödare i norr.

2) Middagen i form av Tommies omtalade och delikata korvstroganoff med ris 😛

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.