Smärt, mask- & matliv

Gamla goda Restaurang Sigismund i Bromsten går i dagarna i graven, åtminstone i nuvarande tappning 🙁

 

Efter några dagar med smärta och ytterst begränsad rörlighet kunde jag i morse glatt konstatera att tillståndet hade förändrats till smärta med avsevärt mindre rörelseinskränkning = bara att pallra sig i väg till jobbet. Som så ofta hade jag turen med mig, och just denna gång innebar det skjuts med Tommie alla de 12 milen till Hästsportens Hus. Mycket tacksamt en dag som denna :-)

Väl på jobbet så var det inte riktigt lika ”festligt” längre, för värken tilltog och det blev jobbigare och jobbigare. Det hela slutade med att jag gick (eller åkte då’ra) hem några timmar tidigare, men innan dess hann jag genomleva såväl en trevlig fikarast som en smaklig lunch. På fikat föll det sig som så att vi drog en gammal repris, det vill säga diskuterade daggmaskarnas kärleksliv (!) och reproduktion. Hur sjukt var det inte att sedan komma hem, slå upp ett rykande färskt nummer av husbibeln Allers OCH hitta en liten artikel/notis om… jo just det, daggmaskarnas parning och reproduktion. Snacka om sammanträffande! Nästan kusligt konstigt…

Dagens lunch intogs tillsammans med kollegorna Annica, Caisa, Kristina & Therese på gamla godingen Sigismund. Det är verkligen synd och skam att jag inte har gått där oftare, för kombinationen stort urval-gott-prisvärt hade ju inte suttit fel. Hm, varför vaknar somliga (typ undertecknad då) aldrig förrän i elfte timmen?! Det är lite som att försova sig genom hela livet, och det verkar så omoget på nå’t vis. Öööh, nu börjar det här mest likna svammel svammel svammel så natti natti i stället ;-)

/ Storkelina