Slappa dagar

De senaste dagarna har, naturligt nog, mestadels ägnats åt att ta hand om vår nya familjemedlem. I går kväll var jag dock “ledig” ett par timmar, och dessa tillbringade jag med att plocka och rensa svamp. Trots att jag inte stod ut någon längre stund bland myggen lyckades jag få med mig hela tre liter kantareller  hem, och en kantarellpaj med camembert (se recept på sidan Mat & så’nt) står nu klar att äta 😛

Utöver valpbestyr och svampplockning så har jag och lilla familjen haft ett och annat besök samt ägnat en eller annan minut (eller timme…) åt att prata i telefonen, men det är också det hela. Det är nästan så att det känns overkligt att få vara så här lat, men jag kan inte säga annat än att det är väääldigt skönt och sannolikt också välbehövligt 🙂

Nu ska jag gå sussa, så ha det gott!

 

Nyplockade och härligt färska kantareller blidde till en…

 

kantarellpaj;camembert;pie;cantarel

… kantarellpaj med camembert. Om den bara smakar en bråkdel så bra som den förlaga som f.d. kollegan Ylwa bjöd så är jag mer än nöjd.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Slappa dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.