BabyShower

Egentligen så har jag ruskigt svårt för det faktum att svenskar (och andra européer!) kopierar amerikanska traditioner, det vill säga att vi ser upp så mycket till folket “over there” så att vi plötsligt firar Halloween i stället för att värna om och framhäva vår egen kulturella särart. MEN, vad gör man inte för en nära och kär vän? I går höll vi således BabyShower (typ babyhippa) för Camilla = en liten överraskningsfest med alkoholfritt bubbel, pajer, sallad, Wilmas underbara kladdkaka med jordgubbar & vispgrädde, presentöppning och sist men inte minst: En massa tjatter & fnitter. Med på kalaset var – förutom Camilla och hennes & Dicks ofödda bebis – syrran Annelie, bästa barndomsvännen Jenny, Rävsvadsborna Cicci, Wilma & Emil samt undertecknad. Mycket tevligt och förhoppningsvis också uppskattat! 🙂

Redan i onsdags så smög jag & Wilma till skogs för att plocka kantareller till gårdagens smarriga paj 😛

 

Frihetsgudinnan?! Nä, bara Camilla som poserade i en av presenterna (en amningstopp).

 

blöjtårta;diaper cake

Natten till fredagen ägnade jag åt att rulla blöjor (88 stycken…), och resultatet blev så här: En trevåningstårta som Cicci dekorerade med sidenband och annat fint.

 

4 svar på ”BabyShower

  1. Väldigt Väldigt uppskattat! Har nu hunnit smälta allt och insett att jag är rätt lättlurad. Kraaaam

  2. Emma >> Jodå, Camillas baby shower gick bra! 🙂 Förutom den där åskan då… 🙁 Jag har inte åkt på någon rolig resa, men jag har ju roligt VARJE DAG med Catla & kissen Bus. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *