Harmonisk afton

Mamma har precis åkt hem efter ett par dagars visit (har varit bebisvakt 😉 ) och trion Tommie, Bus & Catla sussar sött. Själv sitter jag i soffan och bara andas ut, och det känns riktigt skönt att veta att jag nu har en lång och skön sovmorgon att se fram emot. Inte bara det förresten, för det är ju inte mer än en och en halv vecka kvar till semestern. Hääärligt!

Utöver jobb så kretsar min & Tommies tillvaro annars mest kring våra fyrbenta. Att se Bus & Catla tillsammans är helt enkelt underbart; det tog inte mer än ett par dagar och vips så var de bästisar = störthäftigt.

Nu ska jag glo på någon usel såpa eller nå’t, men natti natti och ha det finfint!

 

Kvällspromenad med hela…

… familjen 🙂

 

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.