Varmt hjärta i hetluften

Under dagens arbetspass från hemmet så insåg jag än en gång hur lyckligt lottad jag är. Att sitta på verandan och jobba med ett stycke hundvalp i en korg nedanför och en finkatt liggandes på verandaräcket går inte av för hackor. SÅ mysigt! 🙂

Annars har det inte hänt mycket en dag som denna. Det har varit riktigt VARMT och hur efterlängtad sommarvärmen än må vara så blir man ju som bekant rysligt seg av den = undertecknad har inte gjort många knop. Mest ansträngande var förmodligen att a) hålla i kameran när jag tog ett gäng bilder samt b) studera Tommie när han dammsög ur bilen (en av dem 😉 ). Laga middag? Nä, i dag blev det färdigköpt och kallskuret 😛

I detta nu sitter jag i soffan och konstaterar att inomhustemperaturen ligger strax över 25 grader. Skönt? Nja, det är mest kvavt och klibbigt 🙁 Fast om jag leker med tanken att alternativet vore 20-25 minusgrader så känns det genast lite bättre. Tur att det är så lätt att lura sig själv…

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.