Måndagsmix

 

Natten till i dag så sov jag uruselt – Bus hade nämligen den dåliga smaken att stanna ute ända till kl 5 i morse. Okej, jag vet att folk säger att katter är nattdjur och att det är helt naturligt osv osv MEN jag är van vid att kissen går och lägger sig med sin flock om kvällarna och det är så jag vill ha det. Hursomhelst, jag kan lova att jag blev grymt lycklig i morse när en viss buskatt kom smygande upp i sängen 🙂 Hönsmamma? Jag? JAA!

Apropå katter så har jag fått in på min radar att två 13-veckorskissar söker nya hem. Den ena är en gul liten kille, och den andra är en flerfärgad liten tjej och båda är naturligtvis gudomligt söta. Om någon är intresserad så är det bara att pipa till så förmedlar jag kontakt OCH jag trooor faktiskt att jag kan fixa bilder också 😉

I dag var jag, Tommie, Catla & Jejje i Valbos fina köpcentrum och kikade runt lite. Eller kanske snarare: Jag & Jejje kikade runt medan Tommie & Catla mest vaktade bilen. Det är ju dessvärre inte så många butiker som accepterar fyrbenta kunder, så det var liksom inte så mycket att välja på… Trevligt hade vi det hursomhelst, och dessutom märkte vi ännu en gång att man inte behöver vara borta särskilt länge innan man lääängtar hem igen.

I detta nu så är hela familjen samlad i soffan, det vill säga Bus är inne och kattluckan är STÄNGD. Här är alltså en som tänker sussa sött i natt!

/ Storkelina – i dag 3 månader utan snus

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.