Busliv och party

blogg;bostonterrier;katt;valp

Bus har kopplat det-är-jag-som-bestämmer-greppet om Catla.

 

Emellanåt kan jag tycka att unga fröken Catla blir lite väl ivrig i sitt umgänge med Bus, och då känner jag att jag måste hjälpa kissen att koppla av. Inser dock mer och mer för varje dag att det mest är jag som är sjåpig och att Bus är fullt kapabel att ta vara på sig själv. Dels så har jag märkt att Bus alltsomoftast smyger sig på/attackerar Catla direkt efter att jag har “räddat” henne till lugnet, men jag har också noterat att hon använder en väl utvecklad teknik för att vid behov hålla den lilla retstickan på plats. Hon kopplar helt enkelt ett grepp där hon låser Catla tills den sistnämnda har coolat ner. Lätt som en plätt och mycket begåvat 🙂

Denna söndag har i de flesta bemärkelser varit en vilodag, men helgen i övrigt har bjudit på massor av aktiviteter. I går var vi (läs undertecknad med make & vovve)  först och fikade hos Cicci & Mats i Rävsvad, och trots att vi dök upp oanmälda så dukades det fram massor med gotter 😛 Under kvällen var det så dags för stor fest på granngården Annelund där värdparet Christian & Jejje stod för lokal (partyladan 😉 ), musik, öl & vin samt en massa smarriga tillbehör till det gästerna själva hade tagit med sig för att lägga på grillarna. En sparbössa hade placerats i baren, och där kunde man lägga ett bidrag till nästa års fest. Ett perfekt arrangemang, ett jätteroligt partaj OCH till råga på allt så var det ju perfekt träning för en liten valpsing.

Sist men inte minst så fick vi i dag oväntat besök av Tommies kusiner Pernilla & Anders och två små söta barn. Snacka om överraskning, för här är det sällan någon som dyker upp oanmäld och definitivt inte folk som inte ens har varit här tidigare. Kul!

 

/ Storkelina – en något avslagen partyprinsessa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *