BusHörnan

 

Ja, vad säger man? Husse & matte släpade hem en hundvalp för några veckor sedan, och ingenting är sig längre likt. Det är inte så att det är dåligt på nå’t vis, men annorlunda. Väääldigt annorlunda! Matte pratar mest hela tiden med nå’n urfånig röst, och jag har till och med hört henne kalla valpen för lilla BusKatt. Helsnurrigt… Fast det är kul också! Man kan leka med den där plattnosade, och så håller jag på och lär henne att jaga möss. Eller nja, hon verkar faktiskt rätt trög. Jag måste lägga de döda mössen på en uppsamlingsplats framför henne, och först då fångar hon dom och springer omkring med dom. Tills matte blir alldeles sjövild vill säga – sedan är det roliga slut 🙁

I övrigt flyter kattlivet på som vanligt. Det blir mycket jakt den här årstiden och utöver det så äter jag kattmat, kelar en massa med matte och sussar bakom husses rumpa. Låter det slappt? Nej då, att jaga tar på krafterna och efteråt förtjänar man faktiskt en massa värme och kärlek. Dessutom så ska ni människor komma i håg att katter ALDRIG får semester och det är hårda bud det.

/ Bus – en kisse i farten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.