Söndagskompott

I dag var jag & Tommie “barnlediga” för första gången på ett antal veckor – detta då vi introducerade idén om dagmatte Jejje för Catla och själva stack till Uppsala. Nere i storstan passade vi på att uträtta diverse ärenden, handla en massa OCH besöka en annan restaurang än Mc Donald’s drive through (det kostar på att vara med valp 😉 ).I stället blidde det alltså kinesiskt i form av buffé och “ät så mycket du orkar”. Gott! 😛

När vi skulle åka hem från Uppsala så började vi med att tanka, men sedan kom vi inte många meter. Nix, punka på vänster framdäck och däckbyte väntade = jag kunde kila i väg och shoppa lite till. Efter mycket om och men kom vi i alla fall hem, och efter en stunds vila började Tommie jobba på ett av våra små projekt: Att renovera trädgårdens gamla handpump (har legat i en virkeshög en längre tid…). Jag gissar att pumpen, i uppfräschat skick, kommer att bli väldigt dekorativ och om jag har rätt så kommer naturligtvis bilder när det hela är klart.

Nu ska undertecknad semesterfirare försöka lura in en viss BusKatt från det kolsvarta utelivet, men ha det gott så länge.

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *