Septemberhelg

I går åkte jag, Tommie & Catla till en camping i Hofors för att träffa Catlas uppfödare som var i krokarna för hundutställning i dagarna tre.  Tillsammans med jubilaren Ann-Britt, hennes Nisse och sex andra grillade vi, smaskade i oss tårta och snackade. Jättegott och supertrevligt! 🙂 

I dag har det mest bara varit lugnt och skönt. Tommie har kluvit lite ved, Bus har legat och myst i en av Teos gamla hundkorgar (så sött…) och jag & Catla har “fångat” några kantareller 😛 Utöver det har det dock enbart varit soffmys = perfekt uppladdning inför kommande arbetsvecka. Jo, semestern är faktiskt slut 🙁

 

Liten Catla med matte på en flytbrygga i Hofors.

 

Catlas deluppfödare Nisse & Tommie i samspråk.

Hört talas om kantarellhundar? Catla anser sig numera vara utbildad 😉

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.