Usch och fy!

I morse mådde jag SÅ mycket bättre än i går, och glad i hågen gjorde jag mig således i ordning för att bege mig till jobbet 12 mil söderut. Dessvärre så kände jag ganska snart hur smärtan tilltog, men jag trodde att det skulle funka ändå. Ack vad jag bedrog mig – vid lunchtid var jag helt färdig = bara att åka hem och krypa ner på en värmedyna i sängen. Till råga på allt så missade jag Catlas valpkurs (Tommie åkte dock!), så denna torsdag har i sanning varit HELT värdelös. Det är inte ofta jag känner så, men just i dag måste jag faktiskt få gny och tycka lite synd om mig själv. Eller förresten: MYCKET synd om mig själv. 😉

/ Storkelina – en stackare

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Usch och fy!

  1. Kattskinn på magen!!! Jag menar alltså att du ska placera Bus där, jag lovar att det är jätteskönt.
    Pigga på dig, kram/G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.