Fredagsmix

Gårdagen var hemsk, men glädjande nog kom denna dag att bli avsevärt bättre. Det blidde således ett fullt arbetspass (i dag fyra timmar hemifrån) följt av tomtmys med Bus, Catla & gästande Rocky. Vi hade det riktigt härligt i solskenet!

När Tommie kom hem så hade han med sig blommor till sin ynkliga fru, och efter de senaste dagarna så var tillfället MYCKET VÄL VALT. Han berättade också att när han hade sagt till innehavaren av den hyfsat lokala blomsterhandeln att han ville ha en blomma till sin fru så hade hon frågat om det var för något speciellet tillfälle. Min underbare man hade svarat “ja, det är fredag” och på en liten ort som denna så jag nu sannolikt en avundad kvinna

I kväll har jag & Tommie myst i soffan där vi bland annat har slafsat i oss choklad-pudding & vispgrädde, haft koll på SSK:s framfart i en träningsmatch samt spelat lite poker. Och nu är det snart dags att sussa och det ska bli SÅ skönt 🙂

 

I natt när jag tände lampan hittade jag Catla sovandes med hakan på husses hals = sött!

 

Bus var ute och hade det bra i dagens finväder.

 

En grankotte är hyfsat lång, men denna röksvamp var gigantisk.

 

Detta är en närbild av de underbart vackra rosor jag fick av finaste Tommie.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.