Klantig kaffetunna…

När jag slutade röka år 2003 så lade jag även av med kaffet, och det sistnämnda höll i sig fram tills för ett par år sedan när de dåvarande granntöserna Camilla & Jejje lurade mig (typ! 😉 ) åter i fördärvet. Numera dricker jag kaffe som de flesta, MEN jag brukar vara lite försiktig både vad gäller att dricka för mycket och att dricka för sent på dagen/kvällen (är ju rädd om nattsömnen liksom). I dag har jag dock misslyckats kapitalt med alla min kloka intentioner = har druckit kaffe mest hela dagen:

  • Morgonkaffe med påtår
  • Förmiddagskaffe med påtår
  • Lunchkaffe
  • Eftermiddagskaffe
  • Ytterligare eftermiddagskaffe (när Jejje kom förbi med hembakt fikabröd 😛 )
  • Kvällskaffe (hos några grannar)

HUR ska jag kunna somna i kväll?! Hjälp! 🙁

/ Storkelina – den ofiffiga

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.