Fredagshälsning

Alltid lär man sig nå’t nytt, för jag har väl aldrig sovit så bra som efter den “kaffemara” jag berättade om i föregående inlägg. Otroligt! Fast jag tror ändå inte att jag vågar använda koffeinet som sömnmedel – har en känsla av att det kan slå fel 😉

De närmaste dagarna kommer det sannolikt att vara rätt dött på denna blogg, för jag kommer att vara strängt upptagen med diverse aktiviteter. Vilka? Det återkommer jag om så småningom 🙂

De dagar jag förvärvsarbetar hemifrån så jobbar jag mellan 10 och 14, och då klockan nu är strax efter halvtio så börjar det bli dags att trycka i gång jobbdator och telefon. Med andra ord: Ha det gott och på återhörande!

/ Storkelina – på väg mot helg

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.