Gourmetmåndag

Under eftermiddagen fick jag besök av Camilla, lilla Vera OCH en nybakad rabarberpaj. Jag vet inte vad det är med alla mina nyfunna vänner i Östervåla-trakten, men en sak är säker: De verkar gilla att baka åt mig och de verkar tycka att det finns ett behov. Hm, undrar varför?! 😉 Pajen var hursomhelst supergod och mycket uppskattad 😛

Utöver arbete, fikabesök och tvättmara så har eftermiddagen/kvällen vigts åt matlagning. Jodå, min indiska “debut” skedde denna afton och resultatet blev faktiskt oväntat bra. Eller för att citera min käre make: “Jag måste säga att jag är grymt imponerad av dina (läs undertecknads) kokkonster”. Härligt att höra 🙂

Några bilder från innevarande måndags bravader följer:

 

Vera sussade sött i mamma Camillas knä.

 

Den härliga rabarberpajen såg ut…

 

… så här när den hamnade på en assiett.

 

Min indiska premiär: Biff vindaloo, jasminris & raita.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.