BusHörnan

Tjenamoss, alla go’a kattvänner! Som vanligt så var det alldeles för länge sedan sist, och jag kan inte ens skylla på att jag har varit strängt upptagen. Näää, den här årstiden blir det faktiskt inte många kattknop gjorda… Visst, jag kilar ut nå’n gång per dag för att bära hem mitt dagliga byte (i bland ger jag det till valpen) men mycket mer än så blir det inte. En av korgstolarna (i rummet där mina människor tittar på sin fyrkantiga bildmaskin) är favorit-platsen, och där ligger jag nästan jämt 🙂 Fast just i kväll har jag hittat en fin papperspåse där min ena människa har stoppat några mjuka saker att gosa med och DEN kojan går inte av för hackor! Dessutom så verkar inte den lättlurade lilla valpen fatta var jag är nå’nstans, så jag får till och med vara i fred  😉

/ Bus – för dagen på sparlåga

Påsen som står lutad mot väggen är hur myyyyysig som helst.

Min korgstol kan vara bästa utkiksplatsen, men framför allt så….

… är den skön att koppla av i. Min sköna pläd saknas dock på bilden 🙁

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.