Vinterliv

Som jag tidigare har berättat så är jag minst sagt låg för dagen, och jag har inte jobbat sedan i onsdags. Sjuk? Nej, inte fysiskt men på det mentala planet har jag åkt rätt ner i backen och behöver några dagar för själslig rekreation och återhämtning.

Helgen spenderade jag & Tommie hos brorsan där även mamma var på plats och utöver det så har jag andats, gråtit, vilat och ägnat timmar åt att beundra den vansinnigt vackra naturen. Det känns som att jag är på rätt väg, och jag räknar med att jobba framåt onsdag/torsdag MEN till dess så ska jag bara tänka på mig och de mina och ingenting annat. Eller förresten, jag ska naturligtvis även passa på att njuta av de 21 minusgraderna…

Ett gäng vinterbilder följer:

En grönfink i färd med att landa och en talgoxe som smaskar i sig solrosfrön.

Vinterbild från tomten där vår fina, specialbeställda/handgjorda grind skymtar.

En soligare del av tomten.

“Stora” vägen precis utanför tomten och…

… vacker utsikt med Annelunds lada i fjärran.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.