Utan rim & reson

Det händer i sanning inte särskilt ofta att jag slår mig för bröstet och tycker att jag är JÄTTEBRA på nå’t. Exempelvis så gick jag igenom grundskolan med det då högsta betyget 5 i så gott som samtliga teoretiska ämnen (det fanns faktiskt inget teoretiskt ämne som jag inte åtminstone någon termin hade 5:a i) utan att någonsin vara nöjd eller stolt. Det är därför lite lustigt att jag såväl i går som i förrgår var närmast löjligt belåten med mina prestationer nämligen a) att jag i går steg upp 2 minuter innan klockan skulle ringa i stället för att vänta in signalen och trycka snooze ett par gånger samt b) att jag i förrgår lade ett 163-poängsord i ordspelet WordFeud. Hm, det är inte utan att det känns lite sjukt hur man (läs undertecknad) värderar sina prestationer emellanåt… 😉

/ Storkelina – ordälskaren

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.