BusHörnan

Jaha, då var det nytt år igen och tacksamt nog så var tvåbeningarna i min närhet tillräckligt smarta för att strunta i himmelsmällarna denna gång. Okej, jag bryr mig inte JÄTTEMYCKET men det är ju såklart lugnare och skönare utan.

Annars då? Nja, jag får väl erkänna att det inte händer särskilt mycket… Går ut en stund emellanåt, och så leker jag i min nya bustunnel och det är riktigt lattjo 🙂 Jag kan liksom använda den som skyttegrav = skydda mig mot/gömma mig för valpen och sedan ATTACKERA helt utan förvarning! Mina tvåbeningar håller på att skratta ihjäl sig, men lilla Catla springer mest och gömmer sig med svansen mellan benen. Fast he he, hon har ju förresten ingen! Svans alltså 😉

/ Bus – en kisse med klös

Hm, om jag smyger upp…

… på den här fina…

… stenen så kan jag slå mig ner en stund för att…

… tvätta mig och…

… värma tassarna.

 

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”BusHörnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.