Omtanke & nostalgi

 

Under mina fyra dagar som sjukling har Tommie kommit hem med diverse uppmuntrande gotter. Häromdagen så var det (utöver ett lass med halstabletter) ett par av mina barn- och ungdomsfavoriter, nämligen Dumleklubbor & Zoo-tablettaskar 😛 I afton var det i stället dags att äntra dryckesspåret, och detta i form av Syd Black & Orange. Just den sistnämnda har jag aldrig tidigare testat, men en sedan länge svunnen favorit var Fanta Black & Orange så även här hade bästa Tommie tänkt till 🙂 Återkommer med en recension av nämnd dryck så snart den har avsmakats och bedömts!

Annars är det fortsatt förkylt, men det känns i alla fall som att det håller på och vänder… åtminstone för MIG. Tommie har däremot precis påbörjat en sväng med rejält halsont och verkar faktiskt rätt ynklig för stunden, stackar’n 🙁

/ Storkelina – ompysslad sjukling på bättringsvägen (?)

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.