Oväntad post

I dag när Tommie kom från jobbet så hittade han en del oväntat i brevlådan, nämligen vitaminer och en korsordstidning. Det visade sig att söta Camilla hade varit förbi med lite lämpligt virke till undertecknad sjukling, tack snälla!

/ Storkelina – fortfarande ynklig 🙁

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Oväntad post

  1. Hej igen! Vilka härliga grannar du har! GILLAR när någon med en liten liten gest visar att dom tänker på en, skulle själv vilja ha ännu mer av detta. Hoppas du kryar på dig snart, själv var jag hemma 14 dagar + 1 vecka vid lucia. Trevlig helg o massa kryapådigkramar.

  2. Marianne >> Jodå, mina nyfunna vänner här uppe ÄR underbara 🙂 Och visst vore det trevligt med mera vardags-omtanke i ett annars ganska kylslaget samhälle! Kram igen från sjuklingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.