Jobbiga människor

Häromdagen så nämnde jag att jag skulle på en föreläsning med David Loid & Morgan Alling, och det rörde sig närmare bestämt om “Är det bara jag som tycker att alla andra är jobbiga?”. Tillsammans med kollegorna Anette & Annica så tillbringade jag tre timmar i Oscarsteaterns fina lokaler på Kungsgatan i Stockholm, och det var oerhört inspirerande att lyssna på såväl Loid som Alling. Denna lysande tillställning, som hade bokats genom www.laraforlivet.se , är bara att rekommendera! 🙂

Ur programmet:

  • Vad gör en människa besvärlig?
  • Är det personen eller situationen det är fel på?
  • Vem har ansvaret för relationerna på jobbet?
  • Att hantera sig själv och andra
  • Nycklar för att lösa upp situationerna

/ Storkelina – nöjd, glad & minst lite småjobbig 😉

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.